Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συμμετοχή του δήμου Μαλεβιζίου στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ - Η μεγάλη συνάντηση»
Συμμετοχή του δήμου Μαλεβιζίου στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ - Η μεγάλη συνάντηση» PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 25 Μαΐου 2013
Δυναμικά και πολυμορφικά, συμμετέχει ο δήμος Μαλεβιζίου στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ - Η μεγάλη συνάντηση» που διεξάγεται στην Αθήνα.
Μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.) και σε συνεργασία με συνεταιρισμούς παραδοσιακών προϊόντων, εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα παραγωγής και του τουριστικού κλάδου, μεταφέρεται η εικόνα του Μαλεβιζίου στους πολλούς επισκέπτες της έκθεσης.
Ιδιαίτερη προβολή γίνεται στον πολιτιστικό τομέα, όπου προβάλλεται η μοναδική Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου, το Μουσείο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου που βρίσκεται στο Φόδελε, αλλά και η Έκθεση Γλυπτών του Γιάννη Κλινάκη, που βρίσκεται στην Αίθουσα Τέχνης Μαράθου, ενώ σε όλους τους επισκέπτες προσφέρεται ρακί συνοδεία των παραδοσιακών προϊόντων που παράγει η γη του Μαλεβιζίου.
Μέσα από τη συμμετοχή στην έκθεση, επιθυμείται να ενισχυθεί η προβολή του δήμου στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής. Αυτές οι τρεις ενότητες άλλωστε, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του δήμου και υποστηρίζονται ενεργά και ουσιαστικά από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA