Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογράφηκε η σύμβαση μελέτης πολεοδόμησης για το Μεγάλο Λάκκο στο Γάζι
Υπογράφηκε η σύμβαση μελέτης πολεοδόμησης για το Μεγάλο Λάκκο στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε μια ακόμα σημαντική σύμβαση, η οποία αφορά την πολεοδόμηση της περιοχής Μεγάλος Λάκκος, στο Γάζι.
Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι μελέτες πολεοδόμησης και κτηματογράφησης, καθώς και οι γεωλογικές και περιβαλλοντικές μελέτες για μια έκταση 850 στρεμμάτων. Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται μεταξύ Γαζίου και Αγίας Μαρίνας και καλύπτει έκταση από την κεντρική λ. Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Β.Ο.Α.Κ.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμούλάκης τόνισε: «Έχω αναφέρει κατ΄ επανάληψη, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής μας είναι η έλλειψη πολεοδομικού σχεδιασμού, η έλλειψη σχεδίου πόλεως, γιʼ αυτό και η προσπάθεια για την ίδρυση πολεοδομικού γραφείου συνεχίζεται. Έτσι, ένα ακόμα καθοριστικό βήμα προς την κατεύθυνση της ορθής οικιστικής ανάπτυξης του Γαζίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η υπογραφή αυτής της σύμβασης, καλύπτει ένα κενό που υπήρχε σε μια κεντρικότατη περιοχή του δήμου μας και με την έγκρισή της, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους. Τα οφέλη που θα προκύψουν γίνονται εύκολα αντιληπτά, η ανακούφιση και η «απελευθέρωση» πολλών μικρών ιδιοκτητών είναι δεδομένη, όπως επίσης προφανής είναι και η αναπτυξιακή διάσταση τέτοιων παρεμβάσεων. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής όταν έχουμε τέτοιες εξελίξεις, χαίρομαι όταν βλέπω ότι η μεθοδική δουλειά των υπηρεσιών μας έχει θετική κατάληξη. Με την ευκαιρία να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας και γιʼ αυτό το αποτέλεσμα, όπως επίσης και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δράκο Μαρή».
Ο προϋπολογισμός της σύμβασης, ανέρχεται στο ποσό των 662 χιλ. ευρώ και θα καλυφτεί από ίδια έσοδα του δήμου Μαλεβιζίου αλλά και από το 10% της προκαταβολής σύμφωνα με τον νόμο της εισφοράς σε χρήμα των ιδιωτών.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA