Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Γιόρτασαν τα κούλουμα στο Γάζι
Γιόρτασαν τα κούλουμα στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013
Με τη συμμετοχή πολύ κόσμου γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Γάζι. Για μια ακόμα χρονιά, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.), συνδιοργάνωσε με τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου, παραδοσιακές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο «Κουρήτες».
Το πρόγραμμα περιλάμβανε γαϊτανάκι από το Σύλλογο Γυναικών «Μέλισσα», διαγωνισμό μαντινάδας, πολλούς, νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες, πέταγμα χαρταετού, μουσική από τα συγκροτήματα των Δ. Βερεράκη, Κ. Δαφέρμου, Τ. Ρεράκη και Μ. Ρεθεμνιωτάκη, αλλά και πολύ χορό από τα αντίστοιχα τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Μαλεβιζίου.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, συνομίλησε με τον κόσμο, αντάλλαξε ευχές και σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά μας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Καθαρά Δευτέρα. Ανταλλάσουμε ευχές για καλή Σαρακοστή, τιμούμε την παράδοση και προσδοκούμε καλύτερες μέρες για τον τόπο μας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανή τη δύναμη της ελπίδας, επιδιώκουμε να παραμείνει ζωντανό το χαμόγελο και παλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους δούλεψαν για τη σημερινή εκδήλωση, τον πρόεδρο και τα στελέχη του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ., τους χορηγούς, τους καλλιτέχνες και τους συλλόγους που συμμετείχαν και συνέβαλαν στο να περάσουμε μια πανέμορφη Καθαρά Δευτέρα. Καλή Σαρακοστή και του χρόνου να είμαστε καλά!»
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA