Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ασφαλτόστρωση και συντήρηση του δρόμου της Αγίας Πελαγίας
Ασφαλτόστρωση και συντήρηση του δρόμου της Αγίας Πελαγίας PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
Πυρετωδώς προετοιμάζονται στην Αγία Πελαγία για να υποδεχτούν τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες της ερχόμενης τουριστικής περιόδου. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης βρέθηκε για μια ακόμα φορά στα εργοτάξια της δημοτικής αρχής στον οικισμό επιθεωρώντας εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, συνεργεία ασφαλτοστρώνουν τον βασικό οδικό άξονα που οδηγεί στην Αγία Πελαγία από τον ΒΟΑΚ, βελτιώνοντας τη βατότητα και δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για τη διέλευση των οχημάτων, επιβατικών και λεωφορείων.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα παρέμβασή μας προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Με χρήματα από ίδιους πόρους του δήμου προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις υποδομές σε μια άκρως τουριστική περιοχή του δήμου μας. Είναι γνωστό ότι η Αγία Πελαγία αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες και ο στόχος μας είναι σύντομα να είναι όλα έτοιμα για να τους υποδεχτούμε. Έγκαιρα λοιπόν, πραγματοποιούμε στοχευμένες παρεμβάσεις βάση και των οικονομικών μας δυνατοτήτων, για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ανάλογες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του Μαλεβιζίου, στοχεύοντας στην καθιέρωση ασφαλέστερων και πιο άνετων συνθηκών οδήγησης».
Το δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο πρόεδρος του οικισμού Γ. Πεδιώτης και η μηχανικός του δήμου Ρένα Παπαδάκη.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA