Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δυο οδοντίατροι προστέθηκαν στο δυναμικό του Κοινωνικού Ιατρείου Μαλεβιζίου
Δυο οδοντίατροι προστέθηκαν στο δυναμικό του Κοινωνικού Ιατρείου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013
Μια ακόμα ιατρική ειδικότητα, αυτή του οδοντιάτρου, θα μπορεί πλέον να καλύπτεται από το Κοινωνικό Ιατρείο του δήμου Μαλεβιζίου. Οι οδοντίατροι κ.κ. Πετούσης και Αναστασάκης, ενισχύουν με τις εθελοντικές υπηρεσίες τους το δυναμικό του Ιατρείου προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε συνανθρώπους μας που τις έχουν ανάγκη.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, σε δηλώσεις τους τόνισε: «Κάτι τέτοιες στιγμές, σε πλημμυρίζουν ανάμικτα συναισθήματα. Στεναχώρια από τη μια, όταν βλέπεις άπορους και ανασφάλιστους συνανθρώπους να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης, ικανοποίηση από την άλλη, όταν ολοένα και περισσότερους συμπολίτες ενισχύουν εθελοντικά κάθε προσπάθεια κοινωνικής παρέμβασης της δημοτικής αρχής. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους δυο οδοντιάτρους που στελεχώνουν το Κοινωνικό οδοντιατρείο του δήμου μας και μαζί και με τους συναδέλφους τους καλύπτουν μια ύψιστης σημασίας ανάγκη κάθε ανθρώπου, αυτή της ιατρικής περίθαλψης. Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον κ. Πετούση και τον κ. Αναστασάκη, ο οποίος προσέφερε δωρεάν και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό του οδοντιατρείου του. Τιμούν τον όρκο τους και αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιά και το φιλότιμο, παραμένουν ανεπηρέαστα από την κρίση. Αυτές οι γενναιόδωρες πράξεις, δίνουν και σε εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινωνικές μας παρεμβάσεις, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες».
Το Ιατρείο κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Μαλεβιζίου, εξυπηρετεί σε μόνιμη βάση περίπου 150 οικογένειες. Όσοι δημότες Μαλεβιζίου επιθυμούν να λάβουν τις υπηρεσίες του Ιατρείου, μπορούν να επικοινωνούν με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου στα τηλέφωνα 2813400684 και 2813400692 (καθημερινά 7:30 έως 15:30.), όπου οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα θα τους ενημερώνουν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA