Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σημαντικές παρεμβάσεις στην Αμμουδάρα
Σημαντικές παρεμβάσεις στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013
Σημαντικές παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αμμουδάρας, βρίσκονται σε εξέλιξη από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου. Σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες και ευαισθητοποιημένους πολίτες, συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου ξεκίνησαν διαπλατύνσεις δρόμων, καθαρισμούς κόμβων, φυτεύσεις και άλλες δράσεις καλλωπισμού και ανάδειξης της περιοχής.
Οι εργασίες συντονίζονται από τον εντεταλμένο σύμβουλο (αντιδήμαρχο) Γιώργο Αεράκη, ο οποίος ανέλαβε δυναμικά τα νέα του καθήκοντα και σήμερα το σημείο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος και δήλωσε: «Ξεκινήσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή, σε συνεργασία και με φορείς εθελοντών. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με ευαισθητοποιημένους πολίτες, με στόχο να βελτιώσουμε όπως μπορούμε μια τουριστική περιοχή του δήμου μας, ενʼ όψη και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου. Είναι πολλές οι ανάγκες, είναι δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες, αλλά για την Αμμουδάρα, όπως και για ολόκληρο το Μαλεβίζι, υπάρχει όραμα, σχέδιο και μεθοδολογία, που ελπίζουμε να μπορέσουμε εφαρμόσουμε και να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη σημερινή πραγματικότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνδράμουν σε αυτόν τον αγώνα, σε όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν με όρεξη και μεράκι για να βελτιώσουμε την εικόνα της Αμμουδάρας».
Αύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 10:30 π.μ., οι εργαζόμενοι του δήμου και μέλη εθελοντικών ομάδων έχουν δώσει ραντεβού στον κόμβο των Λινοπεραμάτων, για να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις και οποιοσδήποτε ευαισθητοποιημένος πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA