Αρχική Γραφείο Τύπου ΚΔΒΜ Κατάθεση αιτήσεων για τα νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου 2015-2016
Κατάθεση αιτήσεων για τα νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου 2015-2016 PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου για την εκπαιδευτική χρονιά 2015 - 2016, κατά την οποία θα υλοποιηθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης που μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει αμέσως μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά και δεν εξυπηρετήθηκαν, θα έχουν προτεραιότητα. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Για υποβολή αιτήσεων, παραλαβή βεβαιώσεων και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Κέντρου στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι (έναντι Δημαρχείου Μαλεβιζίου), κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. στην υπεύθυνη Εκπαίδευσης του προγράμματος Σακαβάρα Ευαγγελία - Δωροθέα και στην υπεύθυνη Οργάνωσης Περυσινάκη Αγάπη. Τηλέφωνα επικοινωνίας, 2813400614 και 2813400611
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο zip (1.45 MB)
Συνημμένα

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA