Αρχική Γραφείο Τύπου ΚΔΒΜ Ξεκίνησαν τα πρώτα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου 2014-2015
Ξεκίνησαν τα πρώτα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου 2014-2015 PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014
Ξεκίνησαν τα πρώτα τμήματα των νέων προγραμμάτων σπουδών που υλοποιούνται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου, με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή κατοίκων του Μαλεβιζίου.
Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο. Τα Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας εκφράζουν τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές Πολιτικές σε θέματα Διά Βίου Μάθησης Ενηλίκων.
Η παρακολούθηση όλων των προγραμμάτων είναι δωρεάν και με την επιτυχή ολοκλήρωση χορηγείται στον εκπαιδευόμενο βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά, οι κάτοικοι του Μαλεβιζίου αγκαλιάζουν τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας και αποδεικνύουν ότι η θέληση για γνώση, παραμένει ισχυρή. Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες επιμόρφωσης, αφού η πιστοποιημένη εκπαίδευση μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αλλά και να καλλιεργήσει δεξιότητες και ταλέντα που θα ωφελήσουν τους συμμετέχοντες.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα στελέχη μας που δουλεύουν στο πρόγραμμα, στους δασκάλους και τους καθηγητές για το άριστο αποτέλεσμα, αλλά και στους μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα».
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν κι άλλα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA