Αρχική Οργανωτική Δομή Υπηρεσίες - Διευθύνσεις - Τμήματα - Γραφεία Τμήμα Γεωργικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας Eνημερωτική εκδήλωση «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το Νέο LEADER και το LEADER Αλιείας 2014-2020»
Eνημερωτική εκδήλωση «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το Νέο LEADER και το LEADER Αλιείας 2014-2020» PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την ευρεία ενημέρωση των φορέων και του τοπικού πληθυσμού, υπό τον τίτλο: «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί».
Στην ενημέρωση που θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 07/09/2016 και ώρα 18.00 μ.μ. θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο και οι δυνατότητες των νέων προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-2020, και θα συζητηθούν οι δράσεις και τομείς που θα χρηματοδοτηθούν την νέα περίοδο.
Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να συμμετέχουν φορείς και τοπικός πληθυσμός, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες και το επενδυτικό τους ενδιαφέρον. Η άποψη και η εμπειρία όλων είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της περιοχής, καθώς θα θέσει τις αναπτυξιακές βάσεις κάθε περιοχής για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο .Οφείλουμε όλοι να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που δίνεται να σχεδιάσουμε μαζί την κοινή μας προοπτική.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA