Αρχική Οργανωτική Δομή Υπηρεσίες - Διευθύνσεις - Τμήματα - Γραφεία Τμήμα Γεωργικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΟΙΝΑΜΠΕΛΩΝ- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΩΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΟΙΝΑΜΠΕΛΩΝ- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΩΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015. PDF Εκτύπωση
Γάζι, 23/11/15
Αρ.πρωτ.28513/26.11.15
Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μαλεβιζίου, ενημερώνει ότι, η προθεσμία υποβολής Δήλωσης των παραγωγών που ενδιαφέρονται για τη χορήγηση νέων Αδειών Φύτευσης Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου λήγει στις 15 Δεκεμβρίου 2015. Οι δηλώσεις αυτές θα υποβάλλονται έως 15 Δεκεμβρίου 2015 στην Γραμματεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Ν. Πλαστήρα 100 - 2ος όροφος), όπου θα υπάρχουν και τα αντίστοιχα έντυπα και θα περιέχουν τα παρακάτω ελάχιστα στοιχεία :
1)Την αιτούμενη έκταση
2)Την περιοχή (Νομός) στην οποία υποβάλλεται η δήλωση αυτή και
3)Αν ο ενδιαφερόμενος διαθέτει ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο αγροτεμάχιο για την αιτούμενη έκταση.
Διευκρινίζεται ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις ενδιαφέροντος δεν αποτελούν αίτηση για χορήγηση άδειας φύτευσης καθώς η διαδικασία σύμφωνα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και προτεραιότητας που θα αποφασιστούν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από 1ης Μαρτίου 2016.
Επίσης ενημερώνονται οι παραγωγοί ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι Άδειες Φύτευσης που θα χορηγούνται από το 2016 και μετά δεν θα ενισχύονται οικονομικά μέσω του προγράμματος Αναδιάρθρωσης (για τις άδειες φύτευσης ενισχύεται μόνο η δράση της υποστύλωσης).
Αντίθετα Δικαιώματα Φύτευσης μέσω του Εθνικού Αποθεματικού, Δικαιώματα Αναφύτευσης και Δικαιώματα από Μεταβίβαση που έχουν χορηγηθεί έως τις 31/12/2015 είτε έχουν μετατραπεί σε Άδειες είτε όχι, ενισχύονται μέσω του προγράμματος αναδιάρθρωσης κανονικά.
Παρακαλούμε για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία να επικοινωνείτε με το αρμόδιο γραφείο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στα τηλέφωνα 2810309203 και 2810309270.

Ο Αντιδήμαρχος
Χαράλαμπος Κουτσογιάννης

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (57 KB)
συνημμένο

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA