Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκδήλωση για την αμπελοκαλλιέργεια στο Μαλεβίζι
Εκδήλωση για την αμπελοκαλλιέργεια στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα προβλήματα και τις προοπτικές της αμπελοκαλλιέργειας διοργανώνει η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο των Άνω Καλεσών, με ομιλητή τον Dr Ιωάννη Φυσαράκη, καθηγητή αμπελουργίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.
Στόχος της εκδήλωσης, είναι να ενημερωθούν σωστά και ολοκληρωμένα οι αγρότες για ό,τι νεότερο υπάρχει στον κλάδο, να γίνουν γνωστές οι προοπτικές της αμπελοκαλλιέργειας και να συζητηθούν προβλήματα της παραγωγής.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στήριξης και ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής στο Μαλεβίζι που υλοποιεί η δημοτική αρχή, πιστεύοντας ότι ο αγροτικός τομέας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες στήριξης της τοπικής οικονομίας. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να επιτευχθεί αυτό, είναι να υπάρχει σωστή ενημέρωση των παραγωγών, ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων, πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και σωστή προώθηση στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στα πλαίσια αυτά, αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις όπου εξειδικευμένοι επιστήμονες θα παρέχουν την κατάλληλη πληροφόρηση στους παραγωγούς.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA