Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζονται οι δράσεις προληπτικής ιατρικής στο Μαλεβίζι
Συνεχίζονται οι δράσεις προληπτικής ιατρικής στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 23 Μαϊου 2012
Ο δήμος Μαλεβιζίου, το τμήμα ΚΑΠΗ Γαζίου, του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.), διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012, στις 18:00, στην αίθουσα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ροδιάς, με θέμα την αναγκαιότητα του τεστ Παπανικολάου στην πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου.
Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι οι μαίες του Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας κ. Μαρίνα Κριτσωτάκη και κ. Ειρήνη Προβίδου, οι οποίες θα αναφερθούν στην αναγκαιότητα του τεστ Παπανικολάου και θα ενημερώσουν τις γυναίκες για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος στη δημοτική ενότητα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του υπ. Υγείας σε συνεργασία με το δήμο Μαλεβιζίου, τον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και το Κ.Υ. Αγ. Βαρβάρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού για τεστ ΠΑΠ στη δημοτική ενότητα Γαζίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενες να καλούν στα τηλέφωνα του ΚΑΠΗ Γαζίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 - 15:30 (υπ. Βάμβουκα Γ. και Κατσάπη Χ.).

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαλεβιζίου

Παράλληλα, η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου εξακολουθεί να δέχεται αιτήσεις από άπορες οικογένειες για να ενταχθούν στο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαζίου, το οποίο λειτουργεί στη συμβολή των οδών Ι. Κονδυλάκη και κ. Παγωμένου στο Γάζι, με σκοπό οι οικονομικά αδύναμοι και ανασφάλιστοι δημότες Μαλεβιζίου, να μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας από δεκάδες ιατρούς, όλων σχεδόν των ειδικοτήτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της κοινωνικής υπηρεσίας Μαλεβιζίου 2813400684 και 2813400692, καθημερινά 7:30 έως 15:30 (υπεύθυνες οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα).

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA