Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα πολλά και σημαντικά εργοτάξια του Φόδελε ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα πολλά και σημαντικά εργοτάξια του Φόδελε ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 11 Μαϊου 2012
Επίσκεψη στα εργοτάξια του οικισμού του Φόδελε, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με σκοπό να επιθεωρήσει τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον οικισμό.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών διαπλάτυνσης του δρόμου που οδηγεί από τον ΒΟΑΚ στον οικισμό, επιθεώρησε τα έργα ανάπλασης του αλσυλλίου, εξέτασε την πρόοδο των εργασιών του βιολογικού καθαρισμού και της τοποθέτησης των δικτύων, την εγκατάσταση του αναδόχου αποκατάστασης του δρόμου που οδηγεί στην οικία του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου και των πεζοδρομίων αυτού, κ.α.
Παράλληλα, συνομίλησε με τους κατοίκους και αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών, για θέματα αγροτικής οδοποιίας, άρδευσης, κλπ. Επισκέφτηκε τέλος την πανέμορφη παραλία της περιοχής, η οποία έχει ήδη δοθεί σε χρήση από τη δημοτική αρχή.
O δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο του συνόλου των εργασιών που πραγματοποιούνται και τόνισε ότι όλες αυτές οι στοχευμένες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού, αλλά και να ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής. Υπενθύμισε επίσης τη βούληση της δημοτικής αρχής να εξακολουθήσει να πιέζει τους αναδόχους, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν όλα αυτά τα έργα και να παραδοθούν σε χρήση.
Το δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Γ. Αεράκης και ο πρόεδρος του διαμερίσματος Γ. Φακουκάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA