Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διαγραμμίσεις στην οδό Μακεδονίας
Διαγραμμίσεις στην οδό Μακεδονίας PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012
Ολοκληρώνονται οι εργασίες διάνοιξης και διαπλάτυνσης της οδού Μακεδονίας στο Γάζι, με τη διαγράμμιση του νέου δρόμου που δημιουργήθηκε.
Η νέα λεωφόρος που πλάτους 10 μέτρων και μήκος μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου, ενώνει πλέον με ασφάλεια και άνεση τις βασικές αρτηρίες της λ. Α. Παπανδρέου και της λ. Ελ. Βενιζέλου, ανακουφίζοντας σημαντικά την κυκλοφορία των οχημάτων. Ταυτόχρονα, αναβαθμίζει περιβαλλοντικά, αισθητικά και λειτουργικά την ευρύτερη περιοχή, ενώ συμβάλει τα μέγιστα στην καθιέρωση των απαραίτητων συνθηκών πολιτικής προστασίας των κατοίκων. Αξίζει να σημειωθεί πώς το έργο υλοποιήθηκε με τη μέγιστη κοινωνική συναίνεση, αφού στο πλαίσια ευρείας διαβούλευσης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης συναντήθηκε επανειλημμένος με 100 και πλέον κατοίκους της συγκεκριμένης οδού, εξασφαλίζοντας τη συγκατάθεσή τους στη διάνοιξη και τη διαπλάτυνση του δρόμου. Η δημοτική αρχή παράλληλα, έχει δεσμευτεί με απόφαση δημοτικού συμβουλίου να συμψηφιστεί στο μέλλον με την εκτέλεση της πράξης εφαρμογής, την όποια συνεισφορά γης έγινε στα ρυμοτομούμενα τμήματά της οδού.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, δημόσια, όλους τους κατοίκους της οδού Μακεδονίας που με την υπεύθυνη στάση τους συνέβαλλαν στη ταχύτατη εξέλιξη του έργου. Αυτή δε η συμπεριφορά, είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την πρόοδο των ανάλογων έργων που έχει πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, σε ολόκληρο το δήμο. Ελπίζει δε και εύχεται, τέτοιες συμπεριφορές να βρίσκουν πάντοτε πολλαπλάσιους μιμητές και στα έργα που ακολουθούν.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA