Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου κόβει την πίτα της με διπλό στόχο
Η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου κόβει την πίτα της με διπλό στόχο PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019
Η μουσική ενώνει τους λαούς - Στην Κωνσταντινούπολη μαζί με άλλες χορωδίες της Κρήτης για συναυλία στο Δήμο και το Πατριαρχείο - Σύμπραξη και με την Νεανική Χορωδία της Κωνσταντινούπολης και εκλεκτούς Τούρκους σολίστ
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2019, στις 9:00 μ.μ., η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου πρόκειται κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στην ταβέρνα «Θαλασσινή Αύρα» στην Αμμουδάρα.

Στόχος της εκδήλωσης, εκτός από την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών της χορωδίας, είναι και η συγκέντρωση χρημάτων για το ταξίδι των μελών της στον Δήμο Κadikoy της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να συμπράξουν με την εκεί νεανική χορωδία και εκλεκτούς Τούρκους σολίστ κατά την διάρκεια των εορτασμών της 25ης Μαρτίου. Η πρόσκληση για την ιδιαίτερη και με πολλά μηνύματα εκδήλωση, έγινε προσωπικά στην μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Εύα Κουτσογιαννάκη - Πιτσικάκη από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University και κατά το διάστημα της παραμονής στην Κωνσταντινούπολη, οι χορωδίες προγραμματίζεται να τραγουδήσουν και στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Στις συναυλίες, στις οποίες μαέστρος θα είναι η Εύα Κουτσογιαννάκη - Πιτσικάκη, θα συμμετέχουν οι χορωδίες «Αναπνοή» του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου, η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ηρακλείου «Άγιος Πολύκαρπος», καθώς και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal από τον Κρουσώνα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη δράση στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζεται ενεργά από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όλες τις πολιτιστικές δομές του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA