Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στις νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων των δρόμων του Γαζίου ο Κώστας Μαμουλάκης
Στις νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων των δρόμων του Γαζίου ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δρόμους του Γαζίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο, την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό είδαν τα έργα που εκτελούνται στις οδούς Δαμασκηνού, Τσαχιανών, Πιτοπούλου Σκουλά, Ανατολής, Κορωνίδων και τους γύρω δρόμους. Το πρόγραμμα συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές του Γαζίου γι' αυτό και παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες και τις σημάνσεις που τοποθετούνται.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε παράλληλα με κατοίκους και επιχειρηματίες των περιοχών ανταλλάσσοντας ευχές για καλές γιορτές και σε δηλώσεις του τόνισε: «Προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς το ευρύ πρόγραμμα βελτίωσης της οδοποιίας στους δρόμους του Γαζίου. Ένα πρόγραμμα που συνεχίζεται και αναβαθμίζει αισθητά την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών με έργα που τα είχε ανάγκη η πόλη μας και το οποίο παρακολουθούμε από κοντά, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα και την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και πολλά μπράβο σε όλα τα στελέχη του Δήμου μας, που για μια ακόμα φορά τα έχουν καταφέρει περίφημα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA