Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μαθητές βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι στο Γάζι
Μαθητές βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018
Η κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου, ήταν η αιτία να βρεθεί η κάτοχος ενός χαμένου πορτοφολιού στο Γάζι!

Τρεις μαθητές, ο Μάνος Αναστασάκης, ο Μανώλης Τσαφαντάκης και ο Λευτέρης Απλαδάς, βρήκαν στο δρόμο ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρήματα και την προσωπική κάρτα - μέλους της κατόχου του, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου. Οι τρεις μαθητές, χωρίς δεύτερη σκέψη, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και παρέδωσαν το πορτοφόλι, ενώ το προσωπικό της Βιβλιοθήκης επικοινώνησε άμεσα με την κάτοχο, την κ. Θεωφίλη Κωτίδου, στην οποία και μετέφεραν το ευχάριστο νέο. Η ίδια επισκέφτηκε τη Βιβλιοθήκη, συναντήθηκε και ευχαρίστησε τα παιδιά για την εξαιρετική τους χειρονομία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ο οποίος και προσκάλεσε τα παιδιά και τους γονείς τους στο Δημαρχείο, με σκοπό να τους συγχαρεί αλλά και να γίνει ευρύτερα γνωστή η εξαιρετική αυτή πράξη των 3 μαθητών.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Μας γεμίζει όλους χαρά αυτή η εξαιρετική χειρονομία. Το έχω πει πολλές φορές άλλωστε, η νέα γενιά του Μαλεβιζίου, μας κάνει με πολλούς τρόπους υπερήφανους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές μας, τον Μάνο Αναστασάκη, τον Μανώλη Τσαφαντάκη και τον Λευτέρη Απλαδά, όπως επίσης αξίζουν και πολλά μπράβο στις οικογένειές τους, που έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αυτές τις ηθικές αξίες».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA