Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση και η διάνοιξη της οδού Θριάμβου
Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση και η διάνοιξη της οδού Θριάμβου PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Θριάμβου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί και εργασίες διάνοιξης στο συγκεκριμένο δρόμο, καθώς και εργασίες φρεζαρίσματος του οδοστρώματος, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ένα άρτιο τεχνικά έργο. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε και με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, συζήτησε μαζί τους για το έργο καθώς και για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης της οδού Θριάμβου εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων και οδών της ευρύτερης περιοχής του Τσαλικακίου, έχει προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του γίνεται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου. Στις εργασίες περιλαμβάνεται και η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στο Τσαλικάκι, του Μνημείου Ηρώων, της παιδικής χαράς, ασφαλτοστρώσεις διαφόρων οδών, αναπλάσεις των πεζοδρομίων που οδηγούν από την κεντρική πλατεία της Αγίας Μαρίνας μέχρι τα ανατολικά όρια των Δήμων Μαλεβιζίου - Ηρακλείου, η τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, πέργκολες, φωτισμός, καλαθάκια απορριμμάτων, κ.α.), δενδροφυτεύσεις, κ.α.

Λόγω των εργασιών, η Δημοτική Αρχή εφιστά την προσοχή των οδηγών στις σημάνσεις που έχουν τοποθετηθεί.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το έργο προχωράει έντεχνα και ομαλά και σύντομα θα έχουμε στη διάθεση των συμπολιτών μας έναν δρόμο άνετο, ασφαλή και ιδιαίτερα λειτουργικό. Αναβαθμίζεται έτσι η καθημερινότητα και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής και συνεχίζουμε και με άλλες, εξίσου σημαντικές παρεμβάσεις στο Τσαλικάκι. Θα ήθελα να τονίσω ότι και αυτό το έργο χρηματοδοτείται με πόρους του Δήμου μας, ενώ για μια ακόμα φορά θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, καθώς επίσης και στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA