Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Καθαρισμοί ποταμών στην Αμμουδάρα
Καθαρισμοί ποταμών στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018
Με μια διπλή δράση καθαρισμού των εκβολών του Αλμυρού και του Γαζανού ποταμού, το Μαλεβίζι συμμετείχε στον μήνα δράσης για το θαλάσσιο περιβάλλον «Στο κυνήγι του χαμένου πλαστικού» που διοργανώνεται από την HELMEPA ως τον εθνικό συντονιστή του παγκόσμιου, εθελοντικού καθαρισμού των ακτών, το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, διοργανώθηκε μια μεγάλη δράση καθαρισμού των εκβολών των ποταμών από το ξενοδοχείο Dessole Dolphin Bay Resort με τη συμμετοχή και στελεχών από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με τη συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου, της Δ.Ε. Γαζίου, του Λιμεναρχείου Παντάνασσας, της Σχολής Καταδύσεων Μακριδάκης και εθελοντών, απομακρύνοντας από τα δυο πανέμορφα ποτάμια κάθε λογής απορρίμματα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλά υπόθεσή όλων μας, αλλά είναι κοινή μας υποχρέωση και καθήκον. Χαίρομαι δε ιδιαίτερα γιατί στον Δήμο μας έχουμε ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις με ισχυρό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως είναι το ξενοδοχείο Dessole Dolphin Bay Resort στην Αμμουδάρα και η σχολή καταδύσεων Μακριδάκης, που βρίσκονται δίπλα στην τοπική κοινωνία και ενισχύουν κάθε ανάλογη δράση. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπεύθυνη στάση τους και θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια και τα στελέχη από το Λιμεναρχείο της Παντάνασσας, που επίσης υποστηρίζουν κάθε ανάλογη δραστηριότητα, όλους τους εθελοντές, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου από το Δήμο Μαλεβιζίου, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA