Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αμμουδάρα: Νέες πλακοστρώσεις οδών που οδηγούν στη θάλασσα
Αμμουδάρα: Νέες πλακοστρώσεις οδών που οδηγούν στη θάλασσα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018
Τους δρόμους που οδηγούν από την λεωφόρο Α. Παπανδρέου, την κεντρική λεωφόρο της Αμμούδαρας, προς τη θάλασσα και πρόκειται να πλακοστρωθούν και να τοποθετηθεί νέος αστικός εξοπλισμός (φωτιστικά, παγκάκια, καλαθάκια, κλπ), προϋπολογισμού 728.000, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άρης Σαλούστρος.

Πρόκειται για τις οδούς Μήλου και Τήνου οι οποίες ενώνονται με την οδό Νάξου (η οποία έχει ήδη πλακοστρωθεί) και βρίσκονται στα δυτικά του μεγάλου ελεύθερου χώρου στάθμευσης στο κέντρο της Αμμουδάρας, την οδό Πάρου που βρίσκεται στα ανατολικά του συγκεκριμένου πάρκινγκ, καθώς και την οδό Βαγιάς, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αμμουδάρας. Στις εργασίες περιλαμβάνεται η πλακόστρωση των οδών, η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, καθώς και η τοποθέτηση του απαραίτητου αστικού εξοπλισμού.
Στόχος και αυτών των έργων που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα (η δημοπράτηση προγραμματίζεται να γίνει εντός του 2018), είναι να βελτιωθεί η πρόσβαση των λουόμενων προς την θάλασσα και τις τοπικές επιχειρήσεις και να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Αξίζει να τονιστεί ότι όλα τα έργα θα εκτελεστούν τη χειμερινή περίοδο και θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Η Αμμουδάρα, η πανέμορφη και πολύ μεγάλη παραλία του Δήμου μας, γίνεται ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμη μέσα από μια σειρά νέων έργων. Όπως είναι γνωστό, έχουμε πλακοστρώσει κι άλλους δρόμους που οδηγούν στη θάλασσα και με τις νέες αυτές παρεμβάσεις, πυκνώνουμε αυτό το δίκτυο των πλακοστρώσεων, αναβαθμίζουμε την περιοχή και βελτιώνουμε κατά πολύ την εικόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη για την υποστήριξή τους και σε αυτό το έργο, όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Η χρηματοδότηση των έργων γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA