Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Περισσότερο από 1 εκ. ευρώ διεκδικεί για έργα αγροτικής οδοποιίας ο Δήμος Μαλεβιζίου
Περισσότερο από 1 εκ. ευρώ διεκδικεί για έργα αγροτικής οδοποιίας ο Δήμος Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
Με στόχο την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης μιας σειράς έργων ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, μέσω του προγράμματος Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών.
Στην πρόταση περιλαμβάνονται σειρά παρεμβάσεων στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Μαλεβιζίου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των γεωργών και των κτηνοτρόφων, καθώς και η ουσιαστική υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Αξίζει να τονιστεί ότι η πρόταση κατατέθηκε την πρώτη ημέρα του ανοίγματος του σχετικού προγράμματος, κάτι που αναδεικνύει την ετοιμότητα της Δημοτικής Αρχής να διεκδικήσει τους σχετικούς πόρους, αλλά και την σωστή προετοιμασία που είχε γίνει από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι και διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από εξειδικευμένα προγράμματα, σε πολλούς τομείς. Έχουμε πολλές μελέτες έτοιμες και δεν αφήνουμε να χαθεί καμιά ευκαιρία για τον τόπο μας. Η διαδικασία βέβαια είναι δύσκολη και οι προτάσεις πολλές, ευελπιστούμε όμως ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικά τώρα σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα - είμαστε ένας Δήμος άλλωστε με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το στοιχείο - κινούμαστε με ένα οραματικό, αλλά ρεαλιστικό σχέδιο δράσης και στόχο την βελτίωση στο μέγιστο βαθμό, της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και αυτό το σχέδιο αποδίδει καρπούς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες, για την άμεση ανταπόκριση
».

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA