Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018
Αρ. Πρωτ. 13674
Αριθμ. Πρόσκλησης 27
Αγαπητέ συνάδελφε, την Τρίτη 11-09-2018 και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α  Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018 (Δέκατη πέμπτη).
2. Υποχρεωτική μερική τροποποίηση της 241/2018 απόφασης Δ.Σ. σχετικά με την υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού (12η) και της «στοχοθεσίας» του Δήμου έτους 2018 στα πλαίσια του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) προκειμένου να εναρμονιστεί με τον νέο πίνακα στοχοθεσίας.
3. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Δαμάστας», προϋπολογισμού δαπάνης 105.500,00 €.
4. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση πλατείας πρώην δημοτικού καταστήματος Κρουσώνα» προϋπολογισμού δαπάνης 500.000,00 €.
5. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια ανοικτού στεγάστρου κερκίδων γηπεδικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Κρουσώνα» προϋπολογισμού δαπάνης 74.350,00 €.
6. Έγκριση 1ου και 2ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια Μηχανογραφικού εξοπλισμού του Δήμου».
7. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και μεταφορά αποχέτευσης τμήματος εντός του οικισμού Τυλίσου».
8. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια σκυροδέματος c12/15 και ασφάλτου για τις ανάγκες της Τ.Κ. Καλεσών».
9. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών) για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση αύλειου χώρου και κτιρίου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τ.Κ. Γωνιών».
10. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από πάγια προκαταβολή και αφορούν την Τοπική Κοινότητα Καλεσσών.
11. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από πάγια προκαταβολή και αφορούν την Τοπική Κοινότητα Κορφών.
12. Παραίτηση ή μη από τα δικόγραφα των εφέσεων που άσκησε ο τέως δήμος Γαζίου κατά α) της απόφασης 109/2007 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου (εργατικές διαφορές) με την οποία αναγνωρίστηκε ότι συνδέεται ο Γεώργιος Μιχαλάκης με τον Δήμο Γαζίου με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου και β) της απόφασης 207/2007 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου (εργατικές διαφορές) με την οποία αναγνωρίστηκε ότι συνδέεται ο Εμμανουήλ Σταματάκης με τον Δήμο Γαζίου με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου γ) κατά της απόφασης 152/2007 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου (εργατικές διαφορές) με την οποία αναγνωρίστηκε ότι συνδέεται ο Αντώνιος Συντυχάκης με τον Δήμο Γαζίου με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και παραίτηση από το δικαίωμα άσκησης ενδίκων μέσων κατά των ως άνω αποφάσεων εν γένει.
13. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ' αριθμό 1713/2018 ατομικής ειδοποίησης ληξιπρόθεσμων χρεών ποσού 39166.85 ευρώ που μας κοινοποίησε το ΙΚΑ Ηρακλείου σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές του Γεωργίου Παπάζογλου
14. Άσκηση ή μη αγωγής κατά της ασφαλιστικής εταιρίας με την επωνυμία ERGO Ασφαλιστική ΑΕ και του Αγγελάκη Παύλου προκειμένου για αποζημίωση ως προς στύλο φωτισμού επί του οποίου προσέκρουσε το όχημα του καταστρέφοντάς τον
15. Άσκηση ή μη αγωγής κατά της Κέκερη Βασιλικής και τα ασφαλιστικής εταιρείας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ προκειμένου για αποζημίωση ως προς στύλο φωτισμού επί του οποίου προσέκρουσε με το όχημα του καταστρέφοντας τον
16. Άσκηση ή μη αγωγής κατά του Μοχιανάκη Δήμητρας και του Παπουτσάκη Στυλιανού καθώς και της ασφαλιστικής εταιρείας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ για αποζημίωση ως προς στύλο φωτισμού και παγκάκι επί των οποίων προσέκρουσε το όχημα της πρώτης με οδηγό τον δεύτερο καταστρέφοντας τα
17. Άσκηση ή μη αγωγής κατά της Κατσαραπιδη Γεωργίου και τα ασφαλιστικής εταιρείας ERGO Ασφαλιστική ΑΕ προκειμένου για αποζημίωση ως προς στύλο φωτισμού επί του οποίου προσέκρουσε με το όχημα του καταστρέφοντας τον.
18. Άσκηση ή μη αγωγής κατά Barsjaman Bashmir και τα ασφαλιστικής εταιρείας MINETTA προκειμένου για αποζημίωση ως προς στύλο φωτισμού επί του οποίου προσέκρουσε με το όχημα του καταστρέφοντας τον.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA