Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες συντήρησης σε παιδικές χαρές και κοινόχρηστους χώρους σε Γάζι, Πολύδροσο και Αμμουδάρα
Εργασίες συντήρησης σε παιδικές χαρές και κοινόχρηστους χώρους σε Γάζι, Πολύδροσο και Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018
Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και καθαρισμών σε παιδικές χαρές και κοινόχρηστους χώρους στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, του Πολύδροσου και της Αμμουδάρας, καθώς και αντικατάστασης κατεστραμμένων φωτιστικών στην κ. Α. Παπανδρέου της Αμμουδάρας, βρίσκονται σε εξέλιξη από τη Δημοτική Αρχή.

Οι εργασίες, οι οποίες εκτελούνται από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου, της Δ.Ε. Γαζίου, καθώς και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολύδροσου, περιλαμβάνουν επιδιορθώσεις και αντικατάσταση οργάνων στις παιδικές χαρές, καθαρισμούς ξερών χόρτων, κ.α. και έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τους συγκεκριμένους χώρους. Παράλληλα, έπειτα από δωρεά του επιχειρηματία Στέλιου Τζαγκαράκη, ιδιοκτήτη του Τεχνόπολις τον οποίο η Δημοτική Αρχή θερμά ευχαριστεί, τοποθετήθηκε ένας ακόμα μεγάλος προβολέας φωτισμού στην παιδική χαρά της Αμμουδάρας.
Συνεργείο της τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαλεβιζίου τέλος, προχώρησε στην απομάκρυνση και αντικατέστησε έναν πυλώνα φωτισμού στην Αμμουδάρα ο οποίος είχε καταστραφεί έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος και Δημήτρης Τζεδάκης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφός.

Οι εργασίες συνεχίζονται, οπότε παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις σχετικές σημάνσεις των συνεργείων.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA