Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο του Φόδελε
Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο του Φόδελε PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018
Η σύμβαση των εκτεταμένων εργασιών συντήρησης του Δημοτικού Σχολείου Φόδελε προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, υπεγράφη στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Στις εργασίες περιλαμβάνεται η αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου και των τουαλετών που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, η τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων και πλαστικών δαπέδων, χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του σχολείου, κ.α. Πρόκειται για απαραίτητες εργασίες που αναβαθμίζουν τις συνθήκες εκπαίδευσης, βελτιώνουν την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών και αποτελούσαν πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Σε δηλώσεις τοθ ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ο τομέας της σχολικής στέγης ήταν και παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής. Εκτός από τα νέα σχολεία που κατασκευάσαμε και κατασκευάζουμε, οφείλουμε να συντηρούμε και τα υπάρχοντα έτσι ώστε η διαδικασία της μάθησης να γίνεται σε σύγχρονους, άνετους και ασφαλείς χώρους. Κάτι το οποίο με κόπο και προσπάθεια το έχουμε πετύχει σε σημαντικό βαθμό και συνεχίζουμε έτσι ώστε όλα τα σχολεία μας, όλων των βαθμίδων, να προσφέρουν τα παραπάνω στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο, Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής και Οικονομικής μας Υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν, όπως επίσης και τον Πρόεδρο Γιάννη Φακουκάκη και όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου του Φόδελε».

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το κληροδότημα Εμμ. Μελισσείση.

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA