Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου από την ομάδα της Δαμάστας και την Ε.Π.Σ.Η.
Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου από την ομάδα της Δαμάστας και την Ε.Π.Σ.Η. PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017
Τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και ενισχύονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου προσέφερε σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 το Ποδοσφαιρικό Σωματείο της Δαμάστας και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Τα μέλη του Σωματείου της Δαμάστας Γιώργος Περάκης, Βασίλης Περάκης και Γιώργος Κιουπάκης, μαζί με τον εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ.Η. Βαγγέλη Παπαγγελή και τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της Ένωσης Μανώλη Βαρδαλαχάκη, παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον πρόσφατο φιλικό αγώνα της Μικτής Νέων της Ε.Π.Σ.Η. με την ομάδα της Δαμάστας - έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δαμάστας - και στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, τα συσσίτια της Ενορίας Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο και το Ίδρυμα της Ι.Μ. Παναγίας Καλυβιανής στη Μεσαρά.
Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του σωματείου της Δαμάστας δώρισαν στον Δήμαρχο το ημερολόγιο του 2018 που εξέδωσαν, ένα καλαίσθητο ημερολόγιο με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από την ομάδα του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, η Δ/ντρια του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Μαρία Τρούλη, το στέλεχος του Οργανισμού Κατερίνα Παπαδογιωργάκη και η εθελόντρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαρία Απλαδά ευχαρίστησαν της εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Η. και της Δαμάστας για την ευγενική τους προσφορά, ευχήθηκαν ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και καλύτερες συνθήκες για όλους και οι ομάδες να έχουν πολλές επιτυχίες!

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA