Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου – Τον Δεκέμβριο τα επίσημα εγκαίν
Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου – Τον Δεκέμβριο τα επίσημα εγκαίν PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017
Τις τελευταίες εργασίες στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, διαπιστώνοντας για μια ακόμα φορά τον άρτιο τρόπο εκτέλεσής τους.

Συνοδευόμενος από τον επιμελητή της έκθεσης του Μπότη Θαλασσινού - και στενό φίλο του αείμνηστου Μπότη - Κ. Δολαψάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γ. Μαλλιωτάκη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εποπτείας της Πινακοθήκης Γ. Αεράκη, τους Αντιδημάρχους Θ. Κύρκο, Α. Σαλούστρο, Μ. Παπαδομανωλάκη, Γ. Βαλτζάκη, Δ. Τζεδάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κ. Τριγώνη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ά. Φραντζεσκάκη, τον ειδικό σύμβουλο και αρχαιολόγο Γ. Τζωράκη, περιηγήθηκε σε όλες τις αίθουσες της Πινακοθήκης, διευθετώντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες της επίσημης έναρξης λειτουργίας.

Τα εγκαίνια της Δημοτική Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στην Τύλισο, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις ανέφερε: «Μια ανάσα πριν την επίσημη παρουσίαση της Δημοτικής μας Πινακοθήκης συζητήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα επίσημα εγκαίνια του μοναδικού αυτού χώρου. Πρόκειται για έναν χώρο - κόσμημα όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλά για ολόκληρη την Κρήτη και σύντομα, με τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων του αείμνηστου Μπότη Θαλασσινού, θα μπορέσουν και οι συντοπίτες μας να θαυμάσουν από κοντά αυτό το πολιτιστικό διαμάντι, το οποίο και αποτελεί σημαντικό «όπλο» του Μαλεβιζίου στον τομέα του πολιτισμού. Είμαι δε βέβαιος ότι η Δημοτική Πινακοθήκη θα δώσει μια άλλη ώθηση στις προσπάθειες ανάπτυξης που καταβάλλουμε και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον επιμελητή της έκθεσης του Μπότη Θαλασσινού και προσωπικό μου φίλο Κώστα Δολαψάκη, ο οποίος αφιλοκερδώς βρίσκεται στο πλευρό μας, όπως επίσης και σε όλους τους συνεργάτες μου που δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά για να έχουμε το άριστο αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA