Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Βιωματικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε όλα τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου
Βιωματικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε όλα τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017
Τη διεξαγωγή βιωματικών δράσεων σε όλα τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου, μέσα από ένα πρόγραμμα που θα φέρνει τους μαθητές σε επικοινωνία με τους οδηγούς, θα προάγει την σωστή οδική συμπεριφορά και την ασφαλή οδήγηση, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο για αυτόν τον σκοπό.

Αποφασίστηκε επίσης να ενισχυθεί η σήμανση μπροστά από τα σχολεία, αλλά και να ενημερωθούν οι σχολικές διευθύνσεις και οι Σύλλογοι Γονέων για όλες τις υπηρεσίες, τους φορείς και τις οργανώσεις πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, με τους οποίους μπορούν να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις στην σχολική κοινότητα.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.), τις δ/νσεις εκπαίδευσης, τις σχολικές επιτροπές, τις δ/νσεις των σχολικών μονάδων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αλλά και το Εργαστήριο Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης, αποσκοπεί στο να ενημερώσει αποτελεσματικά τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων για θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να ευαισθητοποιήσουμε τους οδηγούς και να δείξουμε στα παιδιά τον ασφαλή τρόπο οδήγησης. Με την συνεργασία φορέων και οργανώσεων που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και με την συστράτευση σύσσωμης της σχολικής κοινότητας, ευελπιστούμε ότι οι οδηγοί του αύριο θα είναι πολύ καλύτεροι, πιο ενημερωμένοι και πιο συνειδητοποιημένοι απ' ότι εμείς σήμερα. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Λιονάκη και τον Σύλλογο Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. για την ανταπόκρισή του, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα, τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη και την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη για την πολύ καλή προσπάθεια».


Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. Γιάννη Λιονάκης, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA