Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η πρώτη συμφωνία Κρητικής μουσικής για ορχήστρα εγχόρδων και χορωδία στον Κρουσώνα
Η πρώτη συμφωνία Κρητικής μουσικής για ορχήστρα εγχόρδων και χορωδία στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017
Η πρώτη στην ιστορία της κρητικής μουσικής συμφωνία για ορχήστρα εγχόρδων και χορωδία είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στον Κρουσώνα, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας.
Πρόκειται για ανθολογία με μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, ενσωματωμένα σε έξι σουίτες, με εβδομήντα μουσικούς χορωδούς και τρεις κορυφαίους τραγουδιστές να συμπράττουν επί σκηνής: Ο Μιχάλης Αλεφαντινός, ο Γιώργος Μανωλιούδης και ο Βαγγέλης Πυθαρούλης με την καλλιτεχνική επιμέλεια - διεύθυνση του Συνόλου από τον Μαέστρο Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές συγκίνησης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η συναυλία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μαλεβιζίου, την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα «Νέα Γενιά».


Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (Σ.Ν.Τ.Κ.) βασίζεται σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, εμπνευστής της οποίας είναι ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής, Μιχαήλ Ε. Μαρακομιχελάκης.
Το Σ.Ν.Τ.Κ. είναι ένα σύνολο πολλαπλών δράσεων όπως ορχήστρα, χορωδία και θεατροχορευτική ομάδα (υπό σύσταση) που μπορούν και συνυπάρχουν αλλά και να λειτουργούν ως αυτοτελή σχήματα. Το ρεπερτόριό του δεν περιορίζεται μόνο στην τοπική μας παράδοση αλλά περιλαμβάνει θέματα από πολλές παραδόσεις και είναι ενορχηστρωμένο από τον μαέστρο σύμφωνα με την προσωπική του μουσική αισθητική και τις ανάγκες του Συνόλου.
Δείτε δείγματα της δουλειάς του Σ.Ν.Τ.Κ. στους παρακάτω συνδέσμους: www.synolontk.gr & www.youtube.com/user/marakomichelakis


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA