Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέος χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Πολύδροσο
Νέος χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Πολύδροσο PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας ακόμα χώρος δωρεάν στάθμευσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, ετοιμάζεται από τη Δημοτική Αρχή.

Πρόκειται για χώρο εκτάσεως περίπου 1,5 στρέμματος που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες του Πολύδροσου και που θα εξυπηρετεί το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, τον Παιδικό Σταθμό καθώς και τους επισκέπτες του Ι.Ν. Αγ. Κων/νου & Ελένης και που θα δοθεί σε χρήση της επόμενες ημέρες. Ο νέος αυτός χώρος, έρχεται να προστεθεί στα 6 πάρκινγκ του Γαζίου και της Αμμουδάρας και να δώσει διέξοδο στην αντιμετώπιση του προβλήματος εύρεσης ελεύθερων χώρων στάθμευσης, της ευρύτερης περιοχής.

Τις εργασίες διαμόρφωσης του οικοπέδου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφο και τους Δ/ντες των Δημοτικών Σχολείων Εύα Λειτουργάκη και Μανώλη Μπελιμπασάκη, δηλώνοντας: «Με τον νέο αυτό χώρο ελεύθερης στάθμευσης, δίνουμε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα μιας μεγάλης περιοχής του Δήμου μας. Εδώ στο Πολύδροσο, λόγω των δυο δημοτικών σχολείων, του παιδικού σταθμού και του Ιερού Ναού που λειτουργεί στην περιοχή, το πρόβλημα της στάθμευσης ήταν έντονο. Με τον νέο αυτόν χώρο, οι οδηγοί θα μπορούν να εξυπηρετούνται με άνεση και ασφάλεια, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Θα ήθελα να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο, Μανώλη Παπαδομανωλάκη και Θανάση Κύρκο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, όπως επίσης και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας που επέβλεψαν και διεκπεραίωσαν άψογα όλες τις διαδικασίες».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA