Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αιτήσεις συμμετοχής για την 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
Αιτήσεις συμμετοχής για την 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017
Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. συμμετέχει στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος και διοργανώνει τελετή αφής της φλόγας.

Η Φλόγα της Αγάπης, θα αφιχθεί με εκπρόσωπο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στο Λιμανάκι της Παντάνασσας την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00, όπου και θα γίνει η υποδοχή της από εκπροσώπους του 1ου Λιμενικού Τμήματος Ληνοπεραμάτων και του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου.
Ακολούθως η φλόγα θα μεταφερθεί μέσω θαλάσσης στην παραλία της Αμμουδάρας μπροστά από το ξενοδοχείο Αγάπη Beach, από όπου και θα την παραλάβουν οι λαμπαδηδρόμοι στις 19:15 οι οποίοι θα κινηθούν με τη συνοδεία της Τροχαίας δυτικά και κατά μήκος της λ. Α. Παπανδρέου.
Στο ύψος του Τεχνόπολις οι λαμπαδηδρόμοι θα στρίψουν αριστερά στην οδό Μακεδονίας, την οποία θα διασχίσουν έως την συμβολή της με την λ. Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι. Εκεί θα στρίψουν δεξιά και θα καταλήξουν στην πλ. Μ. Κατσαμάνη στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου και το Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του βωμού και γιορτή υποδοχής στις 20:00.

Η βραδιά θα κλείσει με μια συναυλία του Βαγγέλη Σαμαράκη, με ελεύθερη είσοδο.

Αιτήσεις συμμετοχής στη Λαμπαδηδρομία θα κατατίθενται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στην Οδό Μενελάου Λουντέμη 11 στο Τσαλικάκι, από Τρίτη 29/08/17 έως Παρασκευή 01/09/17 και ώρες 09:00πμ έως 13:00μμ. Οι συμμετέχοντες μετά την αίτηση τους, θα παραλαμβάνουν μπλουζάκι και καπελάκι.
Όλοι οι λαμπαδηδρόμοι θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης (ξενοδοχείο Agapi Beach) στις 18:45μμ. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από γονέα ή άλλον ενήλικο υπεύθυνο για την ασφάλεια τους.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA