Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ομόφωνο ψήφισμα της ΠΕΔ για επίσπευση της χωροθέτησης της Κορακιάς ως βιομηχανικό λιμάνι
Ομόφωνο ψήφισμα της ΠΕΔ για επίσπευση της χωροθέτησης της Κορακιάς ως βιομηχανικό λιμάνι PDF Εκτύπωση
Τρίτη,11 Ιουλϊου 2017
Την πλήρη στήριξη και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης έχει πλέον ο Δήμος Μαλεβιζίου στην προσπάθεια που εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει για την απομάκρυνση όλων των οχλουσών μονάδων της περιοχής των Ληνοπεραμμάτων.
Ειδικότερα, στην σημερινή συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης κατέθεσε ψήφισμα το οποίο και ομόφωνα εγκρίθηκε, με το οποίο ζητείται από την πολιτεία η επίσπευση των διαδικασιών χωροθέτησης βιομηχανικού λιμανιού στη θέση Κορακιά (κάτι που αποτελεί και θέση της Περιφέρειας Κρήτης) καθώς και η απαγόρευση εκτέλεσης οποιουδήποτε έργου που θα συντελεί στην μονιμοποίηση της παραμονής των εγκαταστάσεων στα Ληνοπεράμματα. Το συγκεκριμένο ψήφισμα έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την περιοχή, αφού είναι γνωστό ότι ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου προχωράει την υλοποίηση του σχετικού σχεδίου κατασκευής μόλου μήκους 482 μέτρων με σκοπό να ελλιμενίζονται σε αυτόν 4 δεξαμενόπλοια. Κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετους τόσο τον Δήμο Μαλεβιζίου, όσο και την Περιφέρεια Κρήτης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA