Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Καθάρισαν την παραλία της Αμμουδάρας
Καθάρισαν την παραλία της Αμμουδάρας PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
Με δυναμικό τρόπο για μια ακόμα χρονιά, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, φορείς, επιχειρηματίες και ευαισθητοποιημένοι εθελοντές συμμετείχαν στη δράση Clean Up the MED 2017. Μικροί και μεγάλοι, με πολύ κέφι και όρεξη καθάρισαν την Παρασκευή 26 Μαΐου μεγάλη έκταση της παραλίας της Αμμουδάρας που και εφέτος το καλοκαίρι, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Μαλεβιζίου δηλώνει δυναμικό παρών στη δράση Clean Up the Med, με εντυπωσιακά αποτελέσματα για την παραλία της Αμμουδάρας. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, πολίτες επιχειρήσεις και φορείς, που αποδεικνύουν ότι νοιάζονται για τον τόπο μας, συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών μας και συμμετέχουν σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος.
Ελπίζω κι εύχομαι, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας να γίνει σεβαστό απ' όλους και να απολαμβάνουμε και αυτό το καλοκαίρι μια καθαρή και όμορφη παραλία, όπως είναι η παραλία της Αμμουδάρας».

Στη δράση συμμετείχαν όλα τα ξενοδοχεία της Αμμουδάρας, το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου, η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου (ΜΑΕΔΗΜ), η Τοπική Κοινότητα Γαζίου, ξένοι επισκέπτες - πελάτες των ξενοδοχείων, επαγγελματίες της Αμμουδάρας, μέλη συλλόγων, καθώς και πολλοί ευαισθητοποιημένοι εθελοντές.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA