Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παρουσίαση του φωτογραφικού αρχείου Κουτουλάκη σε εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης στο Πολύκεντρο Νεολαίας
Παρουσίαση του φωτογραφικού αρχείου Κουτουλάκη σε εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης στο Πολύκεντρο Νεολαίας PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα σε συνεργασία με Μαρτυρικές Κοινότητες, Ενώσεις Θυμάτων και Πολιτιστικούς Συλλόγους, σας προσκαλούν στην εκδήλωση Μνήμης και Διεκδίκησης: "Η Μάχη της Κρήτης φωτεινό ορόσημο της Αντίστασης στον φασισμό" το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, 11.00 π.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Μουσικό καλωσόρισμα με παραδοσιακά κρητικά κι αντάρτικα τραγούδια από τον Γιώργο Γλυκοκόκαλο και το συγκρότημά του (τους ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους).

Χαιρετισμοί επισήμων

Παρουσίαση του φωτογραφικού αρχείου του Κώστα Κουτουλάκη από τον Γιώργο Τζωράκη, αρχαιολόγο - υπ. Δρ. Ιστορίας, ειδικό συνεργάτη Δ. Μαλεβιζίου.

Ομιλίες

• Γιώργος Σαρρής, Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
• Αριστομένης Συγγελάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων και της Δ.Ε. του Μουσείου Ολοκαυτώματος Δ. Βιάννου, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βιάννου.
• Γιώργος Καρτσωνάκης, Δικηγόρος, εκπρόσωπος μαρτυρικής κοινότητας Σοκαρά.

Παρεμβάσεις εκπροσώπων μαρτυρικών κοινοτήτων, Ενώσεων Θυμάτων Ολοκαυτωμάτων και Πολιτιστικών Συλλόγων, ανοιχτή συζήτηση.

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών και συγγραφέας Παναγιώτης Γεωργουδής. Οι διοργανωτές ευχαριστούν την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Α. Πλεύρη και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για την φιλοξενία της εκδήλωσης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA