Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση του Υπουργού Γ. Σταθάκη με τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη για σημαντικά θέματα του Δήμου Μαλεβιζίου
Συνάντηση του Υπουργού Γ. Σταθάκη με τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη για σημαντικά θέματα του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Όλα τα μεγάλα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας που αφορούν το Δήμο Μαλεβιζίου, συζητήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση του Υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.

Σημαντικά πολεοδομικά θέματα της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, αντιπλημμυρικά έργα, ζητήματα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αλλά και το έργο μετατροπής του Κεραμουτσίου σε «Πράσινο Χωριό», βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Υπουργό κ. Γ. Σταθάκη, για μείζονα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Τον ενημερώσαμε διεξοδικά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, συζητήσαμε όλες τις πτυχές των συγκεκριμένων ζητημάτων και ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσουμε ένα ακόμα βήμα σε όλα αυτά τα θέματα.
Φυσικά και δεν σταματάμε εδώ, οι πιέσεις μας άλλωστε προς την κεντρική διοίκηση είναι συνεχείς και διεκδικούμε με όλες μας τις δυνάμεις το καλύτερο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA