Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τσιμεντοστρώσεις δρόμων σε Καλέσα και Ροδιά
Τσιμεντοστρώσεις δρόμων σε Καλέσα και Ροδιά PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016
Τις εργασίες τσιμεντόστρωσης και διαμόρφωσης δρόμων στους οικισμούς των Άνω και Κάτω Καλεσών, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Πρόκειται για εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία των οικισμών, με στόχο την βελτίωση της πρόσβασης σε οικείες και αγροτικές περιουσίες, καθώς και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου, συνολικού προϋπολογισμού 30.000 € με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ανάλογες εργασίες βελτίωσης της οδοποιίας, έχουν ξεκινήσει και στον οικισμό της Ροδιάς. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε τις στοχευμένες παρεμβάσεις μας στους οικισμούς του Μαλεβιζίου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, αλλά και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της περιοχής μας.
Τόσο τα Καλέσα όσο και η Ροδιά, είναι οικισμοί που αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους. Όπως άλλωστε έχω δηλώσει και στο παρελθόν, η οικιστική ανάπτυξη του Ηρακλείου θα γίνει προς τα δυτικά, προς το Μαλεβίζι - δεν υπάρχει άλλη επιλογή - οπότε αυτές οι περιοχές του Δήμου μας, αναμένεται να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, είναι οικισμοί με έντονη αγροτική δραστηριότητα, πολύ καλό επίπεδο παραγωγής και εκτεταμένο οδικό δίκτυο. Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής, είναι να βελτιώσουμε κατά το δυνατόν τις συνθήκες στους οικισμούς μας, έχοντας πάντα κατά νου τις δυσκολίες της σημερινής πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του και σε αυτά τα έργα και να συγχαρώ τον πρόεδρο του οικισμού Α. Βασιλάκη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Λυδάκη, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου της Τεχνικής Υπηρεσίας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που κατάφεραν».
Τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης).
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA