Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τίποτα δεν πάει χαμένο - Τοποθέτηση ανασκευασμένου αστικού εξοπλισμού στο Γάζι
Τίποτα δεν πάει χαμένο - Τοποθέτηση ανασκευασμένου αστικού εξοπλισμού στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016
Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων βελτίωσης της καθημερινότητας, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου και η Δ.Κ. Γαζίου, προχώρησαν στην τοποθέτηση ανασκευασμένου αστικού εξοπλισμού σε κεντρικά σημεία του Γαζίου, της Αμμουδάρας, της Αγ. Μαρίνας και του Καβροχωρίου.
Ειδικότερα, 30 περίπου καλαθάκια απορριμμάτων που είχαν υποστεί φθορές και βανδαλισμούς και είχαν αντικατασταθεί με καινούρια, επισκευάστηκαν, συντηρήθηκαν και βάφτηκαν από εθελοντές και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης και των οικισμών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες έγιναν με εθελοντική εργασία ευαισθητοποιημένων επαγγελματιών και πολιτών χωρίς κόστος για τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Τίποτα δεν πάει χαμένο στο Μαλεβίζι. Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε προσφορά και κάθε διαθέσιμο τρόπο, έτσι ώστε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας. Ο εθελοντισμός και η κοινωνική συμμετοχή των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, συμβάλει τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια και θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που με πολύ κόπο και μεράκι επισκεύασαν αυτόν τον εξοπλισμό, όπως επίσης και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό που για μια ακόμα φορά κατάφερε ένα άριστο αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA