Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δενδροφύτευση στον ποδηλατόδρομο της Αμμουδάρας
Δενδροφύτευση στον ποδηλατόδρομο της Αμμουδάρας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016
Δράση καθαρισμού, διαμόρφωσης και φύτευσης δενδρυλίων και καλλωπιστικών φυτών πραγματοποιήθηκε στην Αμμουδάρα, στη συμβολή του ποδηλατόδρομου που ενώνει το Πολύδροσο με την λ. Α. Παπανδρέου.
Η δράση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Μαλεβιζίου, την Δημοτική Κοινότητα Γαζίου, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου, τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου Agapi Beach. Οι εθελοντές καθάρισαν τον κοινόχρηστο χώρο, τον διαμόρφωσαν κατάλληλα και φύτευσαν τα φυτά και τα λουλούδια που προσέφεραν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Agapi Beach και η Δ.Κ. Γαζίου. Το ξενοδοχείο Agapi Beach επίσης, είχε ετοιμάσει μπουφέ κερνώντας όλους τους εθελοντές, ενώ ο Δ/ντης του κ. Θόδωρος Αξαρλής δώρισε στα παιδιά διάφορα αναμνηστικά δώρα από τη δράση.
Αμέσως μετά, οι μικροί μαθητές προχώρησαν και σε μια ακόμα συμβολική κίνηση, φυτεύοντας δενδράκια στα παρτέρια του ποδηλατόδρομου τα οποία πρόσφατα είχαν καταστραφεί από τη μανία αγνώστων.Τους εθελοντές ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους φορείς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, μπορεί όπως βλέπετε να έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Σήμερα μεταμορφώσαμε ένα σημείο στην καρδιά της Αμμουδάρας και είναι πλέον στο χέρι όλων μας, να το διατηρήσουμε έτσι όμορφο, καθαρό και περιποιημένο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους εθελοντές, τους μικρούς μαθητές, τον διευθυντή, τους δασκάλους, τη διοίκηση, τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου Agapi Beach για την καθοριστική συμβολή τους, όπως επίσης και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για την πολύ καλή προσπάθεια».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA