Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζονται οι διαδραστικές συναντήσεις συμβουλευτικής γονέων στο Μαλεβίζι
Συνεχίζονται οι διαδραστικές συναντήσεις συμβουλευτικής γονέων στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016
Συνεχίζεται με αυξημένη μάλιστα συμμετοχή γονέων, το πρόγραμμα διαδραστικών συναντήσεων συμβουλευτικής στο Δήμο Μαλεβιζίου, που διοργανώνεται από το γραφείο παιδείας και δια βίου μάθησης και τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Γαζίου. Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση είναι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 6 μ.μ. με θέμα: «Επικοινωνία και υγιείς σχέσεις μέσα στην οικογένεια» και εισηγήτρια την κ. Φωτεινή Παπαδάτου, ψυχολόγο του συμβουλευτικού κέντρου «Το σπίτι της γυναίκας» που λειτουργεί ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου.
Θα ακολουθήσει την επόμενη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στις 6 μ.μ., συνάντηση με θέμα «Οριοθέτηση του εαυτού μας και των παιδιών στο οικογενειακό πλαίσιο» και εισηγήτρια την κ. Τατιάνα Φραγκιαδάκη ψυχολόγο του συμβουλευτικού κέντρου «Το σπίτι της γυναίκας» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου.
Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Γαζίου, στην οδό Καμαριώτη 44 και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερομένους. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Γραφείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μαλεβιζίου, στα τηλέφωνα 2813400631, 2813400671 και 2813400611, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA