Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοπή πίτας στον Δήμο Μαλεβιζίου
Κοπή πίτας στον Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016
Με τις ευλογίες του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρεσβύτερου π. Γεωργίου Μαλλιωτάκη και των εφημερίων του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου π. Μιχαήλ Μανιαδή και Ευάγγελου Παπουτσάκη, τελέστηκε ο Αγιασμός και κόπηκε η Βασιλόπιτα του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής αντάλλαξαν ευχές με όλους τους εργαζομένους του Δήμου, ενώ το φλουρί βρήκε η Έρρικα Ζαχαριαδάκη, μηχανικός από την Τεχνική Υπηρεσία, οποία έλαβε ως αναμνηστικό δώρο ένα γούρι του 2016 ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου Πλουμή - Παραγιουδάκης, μια αγιογραφία προσφορά του ζωγράφου Μπότη Θαλασσινού και μια 5νθήμερη άδεια από τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το 2015 ήταν χωρίς αμφιβολία η δυσκολότερη χρονιά των ημερών μας στο τιμόνι του Δήμου Μαλεβιζίου. Και ειλικρινά πιστεύω ότι παρά τις πολλές δυσκολίες που είχε, καταφέραμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες των τελευταίων ετών για την ανάπτυξη του τόπου μας. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε, ξενυχτίσαμε, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε τις αγωνίες μας.
Καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να περιμένει η κοινωνία μας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και το σημαντικότερο όλων, είναι ότι αυτό το καταφέραμε ΜΑΖΙ! Το πετύχαμε επειδή όλοι εσείς δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό. Δεν λογαριάσατε κόπο ή κούραση. Δεν πτοηθήκατε από τα προσωπικά θέματα που όλους μας απασχολούν. Γι' αυτό και θα ήθελα να σας πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου για τις προσπάθειες που καταβάλατε! Ένα δυνατό «μπράβο» για την υπεύθυνη στάση σας. Αισθάνομαι ειλικρινά πολύ τυχερός που έχω τέτοιους συνεργάτες δίπλα μου.
Είμαι βέβαιος ότι και το 2016, θα δώσετε όλοι τον καλύτερο σας εαυτό, για να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς να παράγουμε έργο. Για να μπορέσουμε να δώσουμε στους δημότες μας, λύσεις στα προβλήματά τους. Για να μη χάσουμε καμία ευκαιρία απ' όσες μας παρουσιαστούν».
Το παρόν στην τελετή έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι εργαζόμενοι του Δήμου και ο γνωστός καλλιτέχνης Μπότης Θαλασσινός.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA