Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης
Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης PDF Εκτύπωση
Γάζι 8/12/2015
Πλούσιο ιστιοπλοϊκά και αυτό το Σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους αθλητές του Ν.Ο.Γ.Κ ! Η αγωνιστική ομάδα τριγώνου επέστρεψε από το διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο το Σαββατοκύριακο 5-6 Δεκεμβρίου, με πολλές επιτυχίες. Με 15 συνολικά αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Optimist, Laser RDL & Laser 4.7, με υπέροχο καιρό και μια άρτια διοργάνωση από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου, ο ΝΟΓΚ κατέκτησε τα παρακάτω μετάλλια:
•Optimist: 3ος στη γενική κατάταξη και 2ος στα αγόρια ο Κωστής Κουκουτσάκης, 1η στα 11χρονα και 2η στα κορίτσια η Μαρία Σκουλούδη, 3ος στα 11χρονα ο Τάσος Παπαδόπουλος,
•Laser 4.7:1ος ο Γιάννης Κουμπανάκης
•Laser Radial: 1ος ο Βασίλης Σκαρπαθιωτάκης
Ταυτόχρονα, ένα δεύτερο μέρος της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΓΚ συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα «Κύπελλο Χιονών» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, όπου η πρωταθλήτρια του ομίλου, Βάσω Βλαχάκη, επέτυχε ακόμη μια σημαντική διάκριση, αφού αναδείχθηκε 1η στα 11χρονα κορίτσια και 2η στη Γενική Κατάταξη των 11χρονων, σε συνολικά 120 συμμετοχές με τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας παίδων-κορασίδων της Ελλάδας!
Όμως και οι ενήλικες είχαν την τιμητική τους αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 30η Σχολή Ανοικτής Θάλασσας και οι υποψήφιοι νέοι καπετάνιοι απόλαυσαν ένα εκπαιδευτικό ιστιοπλοϊκό διήμερο, κατά μήκος της βόρειας ακτογραμμής της Κρήτης μέχρι το Μπαλί, στο πλαίσιο της πρακτικής τους εκπαίδευσης.
Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Παλλήκαρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΓΚ συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές τους και υποδέχονται με χαρά τους νέους καπετάνιους. Παράλληλα, καλούν τον κόσμο να παρακολουθήσει τον παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου, στο λιμανάκι της Παντάνασσας, και να θαυμάσει αυτούς τους αθλητές, που στηριζόμενοι από τις οικογένειες τους σε αντίξοες για τη χώρα συνθήκες, δεν σταματούν να αγωνίζονται, να εξελίσσονται και να αγαπούν τη θάλασσα.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA