Ασφαλτοστρώσεις στα Καλέσα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στα Καλέσα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, διαπιστώνοντας από κοντά το άρτιο αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται. Πρόκειται για εργασίες που γίνονται στον δρόμο που οδηγεί στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο του οικισμού, με στόχο την βελτίωση του οδικού δικτύου, την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και την ενίσχυση των συνθηκών ασφαλούς οδήγησης. Η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου, που εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, αποτελούσε πάγιο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας και των φορέων του οικισμού.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συνεχίζουμε ακατάπαυστα τα έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων των οικισμών του Δήμου μας. Με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό, σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες, προσπαθούμε και υλοποιούμε έργα απαραίτητα που βελτιώνουν τις υποδομές των οικισμών μας. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη και καθοριστική βοήθειά του και σε αυτά τα έργα, καθώς και όλα τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».
Τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος και Μανόλης Σαμόλης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Γιώργος Μαρκατάτος και Δημήτρης Λυδάκης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλεσών Αντώνης Βασιλάκης.


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA