Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εξοπλισμός για το Εκθετήριο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σάρχου
Εξοπλισμός για το Εκθετήριο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σάρχου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια του εξοπλισμού λειτουργίας του Εκθετηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σάρχου, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ, ο οποίος περιλαμβάνει την προμήθεια προθηκών για την έκθεση παραδοσιακών στολών και σημαντικών εγγράφων, βιβλιοθήκης, καθισμάτων, καναπέδων και άλλων απαραίτητων επίπλων. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα παραδοθεί σε χρήση το Εκθετήριο Πολιτιστικής και Λαογραφικής Κληρονομιάς που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή στον Σάρχο, μεταμορφώνοντας με εργασίες ριζικής ανακαίνισης το παλιό σχολείο του οικισμού, σε έναν χώρο ανάδειξης της πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς του Μαλεβιζίου.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Πλησιάζουμε στη στιγμή που θα παραδώσουμε έναν ακόμα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο προβολής και ανάδειξης της πολιτιστικής και λαογραφικής μας κληρονομιάς, στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας. Το παλιό σχολείο του Σάρχου, σύντομα θα αποτελέσει ξανά σημείο μεταφοράς γνώσης με στόχο να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι την παράδοση του Μαλεβιζίου. Συνεχίζουμε έτσι την προσπάθεια υλοποίησης του στόχου που από την πρώτη στιγμή θέσαμε, να δημιουργήσουμε δηλαδή συνθήκες για πολύπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη της υπαίθρου του Μαλεβιζίου, τονώνοντας τις τοπικές οικονομίες, ενισχύοντας την επισκεψιμότητα των οικισμών και δημιουργώντας συνθήκες ανάδειξης όλων αυτών των χαρακτηριστικών που κάνουν το Μαλεβίζι ξεχωριστό.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, καθώς και τους συνεργάτες μας από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 μέσω του οποίου χρηματοδοτείται το έργο».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA