Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στο Κεραμούτσι
Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στο Κεραμούτσι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε τη σύμβαση πλακόστρωσης με φυσική πέτρα των πλατειών του Ι. Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης και του Ι. Ν. της Παναγίας, καθώς και της τσιμεντόστρωσης του δρόμου μήκους 1 περίπου χιλιομέτρου που οδηγεί από το κέντρο του οικισμού προς την έξοδο του Κεραμουτσίου, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ. Πρόκειται για παρεμβάσεις που αποτελούσαν πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και που αναβαθμίζουν σημαντικά την εικόνα του Κεραμουτσίου, ενός οικισμού που βρίσκεται δίπλα στον αστικό ιστό και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Πρόκειται για μικρές, στοχευμένες παρεμβάσεις με σημαντικό όμως αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του πανέμορφου Κεραμουτσίου. Παρά τις πολλές και σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, προσπαθούμε ως Δημοτική Αρχή και συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης κάθε οικισμού του δήμου μας, δίνοντας ώθηση στις μικρές τοπικές οικονομίες και βελτιώνοντας λειτουργικά, αισθητικά και περιβαλλοντικά την καθημερινότητα των κατοίκων.
Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμή βοήθειά του και σε αυτό το έργο, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στον να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA