Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δενδροφύτευση και καθαρισμός παραλιών στο Μαλεβίζι!
Δενδροφύτευση και καθαρισμός παραλιών στο Μαλεβίζι! PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015
Έπειτα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μικροί και μεγάλοι εθελοντές συγκεντρώθηκαν και δενδροφύτευσαν στην πόλη του Γαζίου. Τα έξοδα της δενδροφύτευσης (δίχτυα, στύλοι, λάστιχα ποτίσματος, κοπριά, κλπ) καλύφτηκαν εξ' ολοκλήρου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ τα δενδρύλλια χορηγήθηκαν από το φυτώριο Ηρακλείου.
Παράλληλα, με τη συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου, της Δ.Κ. Γαζίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του Λιμεναρχείου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης και μεμονωμένων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε ένας ακόμα καθαρισμός της ακτής της Αμμουδάρας.
Οι δυο αυτές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Πανελλήνιας εκστρατείας «Let's do it Greece» και είχαν μεταξύ άλλων στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους μικρούς μαθητές και να στείλουν το μήνυμα ότι όλοι οι πολίτες μαζί, συμμετέχουμε στα κοινά, δρούμε και ενεργούμε με υπευθυνότητα και προστατεύουμε το περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου συνεχάρη τους εθελοντές και σε δηλώσεις του τόνισε: «Εδώ στο Μαλεβίζι, η συλλογική προσπάθεια είναι τρόπος ζωής. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες και την ποιότητα ζωής του τόπου μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τους εμπνευστές και αυτών των δράσεων, να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, το αύριο του τόπου μας, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα και στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA