Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα δωρεά του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Νέα δωρεά του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015
Μια ακόμα δωρεά τροφίμων πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Η. κ. Στέλιος Βοργιάς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κ. Γιώργος Αρετίνης, επισκέφτηκαν το Παντοπωλείο και δώρισαν 500 συσκευασίες μαρμελάδας, σε διάφορες γεύσεις, με σκοπό να διανεμηθούν στους δικαιούχους της δομής.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα στελέχη του Ε.Κ.Η. για την πρωτοβουλία τους και σε δηλώσεις του τόνισε: «Όπως έχω κατ' επανάληψη δηλώσει, δεν μας χαροποιεί το γεγονός ότι έχουμε σε λειτουργία τέτοιες δομές στο Μαλεβίζι. Μακάρι να μην υπήρχε καμία ανάγκη για λειτουργία κοινωνικών παντοπωλείων, ιατρείων, φροντιστηρίων, παιδικών ακαδημιών ποδοσφαίρου, γραφείου συμβουλευτικής υποστήριξης υπερχρεωμένων νοικοκυριών, κλπ. Όσο όμως θα υπάρχουν συμπολίτες μας που θα έχουν τέτοιες ανάγκες, εμείς ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα τους, με όλες μας τις δυνάμεις. Και με την στήριξη που έχουμε από φορείς όπως είναι το εξαιρετικά δραστήριο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, θα μπορούμε να ανακουφίζουμε έστω και στο ελάχιστο, ην καθημερινότητά τους.Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Πρόεδρο, τη διοίκηση και όλα τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την δωρεά τους, μια δωρεά που μας συγκινεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να υπάρχει περίσσευμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στον τόπο μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA