Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 6ος Βουρεξάκειος δρόμος θυσίας στη Ροδιά
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 6ος Βουρεξάκειος δρόμος θυσίας στη Ροδιά PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 6ος Βουρεξάκειος Δρόμος Ροδιάς, ο οποίος περιελάβανε τρέξιμο, περπάτημα και ποδηλασία και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό - Επιμορφωτικό Σύλλογο Ροδιάς, τον Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου.
Γονείς, παιδιά και αθλητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, συμμετείχαν στον αγώνα, η έναρξη του οποίου έγινε μπροστά από την Ιερά Μόνη Σαββαθιανών. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος της διοργάνωσης αφού βοήθησε όλους τους συμμετέχοντες να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία την Ροδιάς.
Το σφύριγμα της εκκίνησης έγινε από τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργο Αεράκη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία, ενώ μετά την λήξη του αγώνα, τους χαιρετισμούς των διοργανωτών και των υπευθύνων στην κεντρική πλατεία της Ροδιάς, ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων, των μεταλλίων και των βραβείων σε όλες τις επί μέρους κατηγορίες που έλαβαν μέρος. Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργος Αεράκης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού - Επιμορφωτικού Συλλόγου Ροδιάς Μιχάλης Μονεμβασιώτης ανανέωσαν το ραντεβού για τον 7ο Βουρεξάκειο δρόμο το 2016 και η εκδήλωση έκλεισε με σαρακοστιανό μπουφέ για όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν ολόψυχα όλους τους συμμετέχοντες στα αγωνίσματα, τους εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση, της Ι.Μ. Σαββαθιανών, καθώς και τους χορηγούς Καράτζης Α.Ε., κέντρο Κουρήτες, Ένωση Ηρακλείου, Νερό Ζαρός, για την ευγενική προσφορά τους.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA