Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 6ος Βουρεξάκειος δρόμος θυσίας στη Ροδιά
6ος Βουρεξάκειος δρόμος θυσίας στη Ροδιά PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015
Ο Πολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Ροδιάς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου, διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, τον 6ο Βουρεξάκειο Δρόμο Θυσίας, στη Ροδιά, αγώνα που περιλαμβάνει τρέξιμο, πεζοπορία και ποδηλατοδρομία.
Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν ανά κατηγορία, είναι ο δρόμος 7 χλμ, ο δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια, δημοτικών σχολείων και ο δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια γυμνασίων. Μετά το τέλος των αγώνων θα δοθούν έπαθλα και αναμνηστικά μετάλλια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Ειδικότερα, στους πρώτους αθλητές των 7 χλμ και των άλλων κατηγοριών, θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο, στους δεύτερους ανά κατηγορία αναμνηστικό μετάλλιο και σε όλους του ποδηλάτες και τους συμμετέχοντες, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι. Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 12:15 στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Σαββαθιανών και μετά θα προσφερθούν διάφορα εδέσματα, στους συμμετέχοντες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την ημέρα του αγώνα από τις 9:00 π.μ. στην πλατεία της Ροδιάς. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Κυριακή Παπαδάκη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδιάς, στο τηλ. 6959777816. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Ώρα: 10:30, δρόμος 7 χλμ. στην διαδρομή Ιερά Μονή - Πλατεία Ροδιάς.

Ώρα: 11:15, δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων, από το τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 7χλμ. από τη Ζωοδόχο Πηγή - Πλατεία Ροδιάς.

Ώρα: 11:30, δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια γυμνασίων από το τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 7χλμ. από Ζωοδόχο Πηγή - Πλατεία ροδιάς.

Στον αγώνα των 7 χιλ. θα τρέξουν οι κατηγορίες 1ος, 1η γενικής, 16-19, 20-39, 40-49 και 50 και άνω για άνδρες και γυναίκες.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA