3ο Κρουσανιώτικο καρναβάλι PDF Εκτύπωση
Παρασκευή,  13  Φεβρουαρίου  2015
O Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα «Νέα Γενιά», διοργανώνει και φέτος με τρελό κέφι και χαρά, το 3ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι, με τίτλο «Όλες οι φυλές του κόσμου γλεντάνε στον Κρουσώνα» και προσκαλεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14.30 μ.μ. όλους τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές από όλα τα μέρη του κόσμου, να γλεντήσουν σύμφωνα με τα τοπικά έθιμα της περιοχής και την Κρητική φιλοξενία.
Ασιάτες, Αυστραλοί, Αμερικάνοι, Ευρωπαίοι και Αφρικανοί θα χορέψουν ξέφρενα την Κυριακή το πρωί παρέα με τον όμορφο ξυλοπόδαρο, από το omma studios theatre, τον βασιλιά καρνάβαλο και τα εντυπωσιακά άρματα που θα ανοίξουν το καρναβάλι! Εκατοντάδες ομάδες καρναβαλιστών θα ξεχυθούν στους δρόμους του Κρουσώνα και θα γίνουν και πάλι παιδιά, ενώ Κρητικοί και Κρητικές, με παραδοσιακές φορεσιές θα υποδεχτούν ανθρώπους απ' όλα τα μέρη της γης για να γλεντήσουν μέχρι το πρωί.
Όποιος αναζητά την περιπέτεια και το γέλιο στην ζωή του και θέλει να γλεντήσει τρελά δεν μένει παρά να επισκεφτεί, αυτή την Κυριακή τον Κρουσώνα.
Το 3ο Κρουσανιώτικο καρναβάλι, πραγματοποιείτε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και με τον Ρ/Σ Υδρόγειος 106,9 fm ως χορηγό επικοινωνίας.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA