Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κλειστό γυμναστήριο στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα
Κλειστό γυμναστήριο στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα, προϋπολογισμού 260.000 ευρώ.
Το γυμναστήριο προβλέπεται να κατασκευαστεί κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου, σε χώρο 300 περίπου τ.μ., με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε τα έργα μας στο Αθλητικό Κέντρο του Κρουσώνα και μετά την βελτίωση του δρόμου πρόσβασης και το γήπεδο ποδοσφαίρου 5 Χ 5, ξεκινάμε την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου. Ενός σύγχρονου και χρηστικού χώρου άθλησης με στόχο να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό Αθλητικό Κέντρο, που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της νεολαίας - και όχι μόνο - μιας μεγάλης περιοχής. Ενός έργου που βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους. Ο αθλητισμός άλλωστε αποτελεί τη διέξοδο από πολλά προβλήματα και εκτός από την βελτίωση της υγεία και της φυσικής κατάστασης, έχει και πολλαπλά ψυχολογικά οφέλη για τους αθλούμενους. Το συγκεκριμένο έργο, είναι ένα από τα πολλά σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου που συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, από χρήματα των δημοτών μας, που με την κατάλληλη διαχείριση πιάνουν τόπο και επιστρέφουν στην κοινωνία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας, που υποστηρίζουν ενεργά τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στο δήμο, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την αποτελεσματικότητα που τους διακρίνει».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA