Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανακαινίζεται το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου
Ανακαινίζεται το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε τη σύμβαση επισκευής και εσωτερικής διαμόρφωσης του κτιρίου που στεγάζει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβροχωρίου, προϋπολογισμού 28.000 €.
Το κτίριο είχε παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια αρκετές φθορές οι οποίες το καθιστούσαν μη λειτουργικό και στις εργασίες προβλέπονται μονώσεις, τοποθετήσεις πλακιδίων, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα, κ.α.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά μας, αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο διατήρησης της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του δήμου μας, όλοι εξαιρετικά δραστήριοι, φροντίζουν με επιτυχία να μένουν ζωντανά τα στοιχεία αυτά, να διατηρούνται αναλλοίωτα και να μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά το πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν του Μαλεβιζίου και της Κρήτης γενικότερα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους εραστές της παράδοσης και της ιστορίας μας κι εμείς ως δημοτική αρχή οφείλουμε, με τις μικρές μας δυνάμεις, να συνδράμουμε στο έργο τους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι και αυτό το έργο είναι ένα από τα δεκάδες σε ολόκληρο το Μαλεβίζι, που χρηματοδοτούνται και από πόρους του δήμου μας. Από χρήματα δηλαδή των δημοτών μας, που με συνετή διαχείριση, επιστρέφουν ξανά στους ίδιους, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους.
Θα ήθελα για πολλοστή φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξη των προσπαθειών της δημοτικής αρχής, καθώς και όλα τα στελέχη του δήμου μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν, για να ανταποκριθούν στην υλοποίηση του προγράμματός μας».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA